Tempus – jäsenille

Tempus on vuonna 1966 perustettu SUKOLin jäsenlehti, jossa käsitellään kieltenopetuksen ajankohtaisia teemoja. Tempus ilmestyy 6 kertaa vuodessa A4-kokoisena ja 36-sivuisena. SUKOLin jäsenet saavat lehden kotiin kannettuna. Lehteä voi myös tilata vuositilauksena. 

Tempuksella on oma Facebook-sivu osoitteessa www.facebook.com/Tempuslehti.

Tempus on asiantuntijalehti, joka kertoo kieltenopetuksen uutisia ja taustoittaa ilmiöitä. Lehdessä esitellään onnistuneita kieltenopetuksen hankkeita, haastatellaan asiantuntijoita ja annetaan vinkkejä opettajan työn tueksi. Kieliyhdistysten palstoilta lukija saa tietoa monipuolisesta täydennyskoulutuksesta sekä kielikohtaisesta oppimateriaalista.

Onko sinulla juttuvinkki tai haluatko antaa palautetta lehdestä? Lähetä rohkeasti juttuideasi ja palautteesi Tempuksen toimitusneuvoston käsiteltäväksi: anna.halme@sukol.fi.

Myymme myös mainostilaa Tempus-lehteen. Jos olet kiinnostunut, voit tutustua aikatauluihin ja mediatietoihin ilmoittajien sivuilla ja ottaa yhteyttä toimitussihteeri Anna Halmeeseen, anna.halme@sukol.fi, p. 0404873604.

Lue Tempusta ja pidä itsesi ajan tasalla!

Tempus 6/2014

Tempus 6/2014 on erikoisnumero, joka on laadittu FIPLV:n maailmankongressia 2015 varten ja jossa esitellään suomalaista kielikasvatusta kahdeksalla kielellä. Tempus 6/2014 on kokonaan luettavissa täällä.

Tempus 6/2014 är ett specialnummer, som har tryckts för FIPLV:s världskongress och presenterar finländsk språkuppfostran på åtta språk. Läs Tempus 6/2014 här.

Tempus 6/2014 has been specially printed for the FIPLV world congress. It presents Finnish language teaching in eight languages. Read Tempus 6/2014 here.